(holistische) yoga / massage  voor

Baby’s

Deze lessen zijn speciaal voor baby’s samen met mama of papa. 

Baby’s ontwikkelen zich door ervaringen op te doen via de zintuigen. Ouders kunnen de kracht van positieve aanrakingen gebruiken om met je baby te communiceren en de hechting te stimuleren. De les is gericht op ontspanning voor de mama en het kind. Je kunt denken aan massagetechnieken, versjes, liedjes, waarbij beweging / ontspanning wordt afgewisseld. 

 

Lesdagen:

Op dit moment geef ik deze lessen alleen individueel en op aanvraag. We plannen dan samen de les(sen). Wil je bijv. samen met vriendinnen in een klein groepje babyyoga volgen gedurende een aantal lessen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Lestijden:

Plannen we gezamenlijk in. Er is mogelijkheid op maandag, dinsdag, vrijdagmiddag en in het weekend. 

Samen de wereld van yoga / massage ontdekken

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van yoga / massage op de gezondheid van kinderen. Ik kan hier alle voordelen benoemen, maar wat ik hieronder heb beschreven zegt voor mij genoeg. Het werkt ontspannend, is goed voor de hechting en biedt fysiek en emotioneel veel voordelen. Ik zou zeggen: kom het beleven 🙂 . Heeft je kind iets specifieks nodig? Geef het gerust aan op het aanmeldingsformulier. Je mag ook altijd bellen.

De lessen

Hier zou je aan kunnen denken bij baby yoga / massage. Samen bespreken we jou / jullie wens. 

“Mijn doel is om een plek te creëren waar kinderen zichzelf kunnen zijn, het zelfvertrouwen van het kind een boost te geven, ze hun grenzen te laten verkennen en aangeven, ontspanning bieden en hier tools voor meegeven en dit alles op een hele speelse manier. Het is prachtig om te zien hoe enthousiast kinderen zijn bij de lessen en wat ze er uit oppikken en meenemen. Je ziet ze groeien.”

Mieke Konijn – Nes

eigenaresse Mieyogi Studio

Kosten

Een individuele babyyoga / massage workshop kost 65 euro voor een uur. Wil je het samen met iemand doen? Of wil je meerdere lessen? Neem dan contact met me op, dan kijken we naar een passende prijs.

Wil je dit cadeau doen aan iemand die wel een fijn moeder-kind momentje kan hebben? Neem dan contact op, dan maak ik een cadeaubon 🙂

Locatie: Voorkeur is bij jou thuis. Je baby hoeft dan niet eerst nog te reizen / is in de eigen veilige omgeving. Kan dit niet? Dan kan het in mijn studio.

Tips voor de les

  • trek gemakkelijke kleding aan waar je prettig in kunt bewegen.
  • geniet, alles is oké 😊 Jij mag ook ontspannen / loslaten. Je weet niet van tevoren hoe je baby reageert, of er nog gevoed moet worden of eerder geslapen. Daar spelen we in de les gewoon op in. 
  • Neem extra voeding mee, of zorg voor kleding waarin je gemakkelijk kan voeden. Is het bij jou thuis? Dan is een warme ruimte fijn (22 graden). 

 Inschrijven voor

 baby yoga / massage

Wees welkom!

Ik neem zo snel mogelijk contact op voor verdere informatie 

Ik wil me opgeven voor:

4 + 5 =

Als de aanmelding is gelukt zie je een bevestiging staan op deze plek. Krijg je geen bevestiging? Dan gaat er iets mis. Neem dan contact op via info@mieyogi.nl of via het groene what’s app teken rechts onder in beeld.

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen dan die je hier ziet staan? Neem dan gerust contact op via info@mieyogi.nl of 06-46171115

proefles

Kunnen we een keer een proefles doen?

Ik bied geen proeflessen aan. Je kunt zelf bepalen hoeveel lessen je wilt. 

de lessen

Op welke dagen kan ik baby yoga doen?

We kunnen samen kijken welk moment uitkomt. Dit kan op maandag, dinsdag (onder schooltijden), vrijdagmiddag of in het weekend. 

Kan ik ook een blok volgen?

Op dit moment geef ik geen babyyoga in blokken. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met me op.

Moet ik al ervaring met yoga hebben om mee te doen?

Nee! Iedereen kan meedoen. We maken het altijd passend. 

praktisch

Waar vindt de babyyoga plaats?

De lessen kunnen bij jou / jullie thuis worden gegeven of in de ruimte boven het restaurant van de Hooghe Heeren. Jullie kunnen via de zij- ingang binnenkomen (ingang aan de Herenwegkant). Na binnenkomst zie je direct rechts een trap naar boven. Boven kunnen in de hal de jas / tas opgehangen en schoenen worden neergezet. Je ziet dan al de ruimte. 

Nog even plassen? Dat kan in de hal. 

Waar kunnen we parkeren?

Jullie kunnen parkeren achter het restaurant van de Hooghe Heeren. Fietsen kunnen daar ook worden gestald.  Geen plek? Dan kunnen jullie parkeren op het parkeerterrein van de Boet.

Moeten we iets meenemen?

Het is fijn om gemakkelijke kleding aan te trekken, waar vrij in bewogen kan worden. In de les zijn de kinderen op blote voeten of sokken. Daarnaast kan het fijn zijn om extra voeding mee te nemen (of kleding waarin je makkelijk voeding kan geven). Een hydrofiele doek en extra luiers is ook fijn. Ik zorg voor de dekentjes, kussens, olie e.d. (i.v.m. de olie bij het masseren is het aan te raden je baby niet de nieuwste kleding / romper aan te doen. 

Kan dit voor ons?

Kan dit voor alle baby's?

Het kan voor alle baby’s. Bij krampjes, reflux en bijv. heupdysplasie, dan hoor ik dit graag van tevoren zodat ik aangepaste oefeningen kan geven. Hierbij kan het ook juist heel heilzaam werken. Een contra indicatie is een ziek kind met koorts of een baby die net gevaccineerd is. 

Wat als mijn kind huilt?

Als je baby huilt kan je je baby gewoon troosten zoals je normaal ook zou willen. We kunnen de les gewoon onderbreken, je kan even met je kleine lopen, verschonen of iets anders doen wat jouw kleine nu nodig heeft. 

Wat als mijn kind gevoed moet worden?

Het meest ideaal is het als je baby ongeveer een half uur voor de les gevoed is. Maar, zo loopt het natuurlijk niet altijd. Als je kindje gevoed moet worden, kan dat gewoon en dan zorgen we dat we even geen actieve dingen doen rondom buik / maag.